Min ring är tillbaka!

I fredags var vi på Torsbybadet. Det var Robins födelsedagspresent från Connor och mig. Jag var kall när vi kom dit så jag tog av mig förlovningsringen och lade den i skåpet. Brukar aldrig ta av den, men eftersom fingrarna smalnar när jag är kall så var jag rädd att tappa den. Men den försvann ändå. Jag letade i skåpet och jag kröp omkring på golvet i omklädningsrummet, men lyckades inte hitta den. Personal fick mitt mobilnummer. 3 timmar efter att den försvunnit, då vi var hemma igen, så ringde de. De hade hittat den! Den hade åkt ner i en springa mellan hyllan och skåpväggen, där jag inte sett den. Vilken känslobergochdalbana det var den dagen kan jag säga!
 
Idag kom ringen med posten. Så snällt av dem att skicka den, då vi inte har Torsbybadet inom krokarna direkt. Nu sitter ringen på fingern igen där den ska vara.
 
Så snällt!

Kommentarer:

1 Linda-Mamma till Alfred:

Otroligt snällt!
Min nya designen firas med en tävling där du kan vinna en fin uggla hos mig;)

2 Lexie:

Så snällt:)
Vet inte hur jag hade reagerat om jag blivit av med min förlovningsring.

Svar: Inte jag heller, men nu vet jag. Väldigt nere och ledsen, inte på grund av något ekonomiskt värde (för vi köpte inga dyra ringar då sådant inte betyder nåt för oss) utan av känslomässigt värde då ringen var med vid själva förlovningen vid Eilean Donan Castle i Skottland. Så det var skönt att få tillbaka den :-)
Highlandertess

Kommentera här: