Mina favoritpojkbandslåtar del 2 av 5

Ok, detta kommer fungera så här. Jag har valt ut fem pojkband och valt en låt vardera från dessa. Så det kan förhålla sig så att ett band har flera låtar som jag gillar lite mer än någon av de låtarna jag har med här. Men det blir en lista på en favoritlåt per pojkband. Och helt utan inbördes ordning.
 
Nummer 2: Different Beat - Boyzone (1996).
 
Detta band kommer alltid ha en speciell plats hos mig. Första konserten jag någonsin var på. Denna låt är så härlig! Trummorna, sången, kören... underbart! Rest in peace Stephen Gately (1976-2009)!
 
 

Kommentarer:

1 GeorgVanHalen:

Jag har tänkt lite på din killes val att inte vilja vara med på någon bild. Hur kommer det sig att han är så noga med det? Du lägger upp rätt mycket bilder så jag förstår att han inte vill vara med jämt och ständigt, men att vara vara med på någon familjebild på någons födelsedag eller dyligt. Det är väl bara trevligt?

Jag är mer som du och tar en del bilder och är gärna med på bild. Samtidigt förstår jag de som inte vill läggas ut hur som helst på nätet (då det alltid kan finns folk som sparar bilder osv. hur de vill) och publicerar på fel sätt. Men om din kille nu är så "emot" bilder av den anledningen borde han väl bråka en del om att Connor (hans son är med på en massa), men det verkar han tydligen inte göra.

Hur tänker han här? Jag dömer inte eller något sånt. Undrar bara :)

Svar: På Connor är vi två föräldrar och två viljor. Där har vi båda två något att säga till om. Jag lägger ut färre bilder på Connor än vad jag skulle vilja och lägger inte ut alls på Facebook av respekt för min sambos åsikter, men jag väljer ändå att lägga ut en del i min egen blogg eftersom jag vill det. Det är svårt att hitta ett mellanting när en är helt emot och en är för. Men just bilder där min sambo är med lägger jag inte upp för han vill inte vara med alls. Så det är därför det kommer en del bilder på mitt barn ändå. Sedan så har jag en gräns så jag lägger aldrig upp sådana bilder som jag anser är för privata :-)
Highlandertess

Kommentera här: