Första dagen gjord igår...

...och till onsdag är nästa dag. Det jag menar är min medicinska utredning som är beställd av Försäkringskassan. Min tidigare hade hunnit bli för gammal. Så igår träffade jag läkare och psykolog. De var väldigt trevliga och lätta att prata med. Väldigt skönt för jag har så svårt att prata om hur jag egentligen mår. Jag är så van vid att hålla mig bättre än jag är. Inte konstigt att många inte förstår... Men jag vill inte heller bli en person som konstant pratar om sjukdomar och så vidare. Finns många trevligare saker att prata om.
 
Dessa träffar var på ett ställe i Karlstad centrum och när jag kom in i hallen där så ville jag ta med mig nästan en hel bokhylla hem. Inte själva hyllan då utan böckerna. Psykologiböcker. Jag var helt fascinerad! Hoppas jag kan minnas en del av titlarna och kolla om biblioteket har dem.
 
Det var en lång dag så jag var rejält sliten efteråt och även idag. Fick veta en del jag inte vetat innan och tyckte det var givande träffar i alla fall. Jag fick en del tips, bland annat att jag ska höra med någon om hjälp med ett stretchprogram då jag har förkortade lårmuskler. Om jag får "rätt" program att stretcha så kan jag motverka att det blir värre frampå. Har märkt av på sistone att jag har svårare för att ta mig upp när jag suttit på golvet och lekt med Connor så nu vet jag varför och vad jag kan göra.
 
Jag fick göra ett uppmärksamhetstest på en dator också. Det var inte det lättaste kan jag säga och måste erkänna att jag efter en stund blev väldigt sugen på att titta ut genom fönstret istället...hehe... Det höll på i 14 minuter. Blev glad av att höra att psykologen ansåg att jag är väldigt stark mentalt. Självklart blev jag glad av att höra att jag uttrycker mig väl, tänker djupt och har en välfungerande förståelse. Men när hen sa det visste jag inte riktigt var jag skulle titta. Är inte så van vid sådana kommentarer.

Kommentarer:

1 Mohammedi's | Art, model & designer:

sv: Tack så himla hiiimla mycket! <3

Kommentera här: