Inköp i Ullared denna gång (många bilder)

Jag har inte med julklappar och födelsedagspresenter på bild, av förståeliga skäl. Connors kommande presenter är dock med för jag tror inte han kommer läsa min blogg på några år...hehe...
 
Katterna fick åter igen en varsin fågel med fjädrar och kattmynta och precis som i våras så blev de helt tokiga i dem.
 
 Detta fick Connor av oss idag för att han varit snäll när vi var borta.
 
 Vinterkläder till Connor. Fingervantar (4 stycken), tjocka vantar, jacka, täckbyxor och två overaller (olika storlek så nu SKA vi klara hela vintern).
 
 Lite saker som Connor kommer få framöver. Hello Kitty-duplo, prinsessklänning, Barbie-jeep, Kraang (Turtles), Splinter (Turtles), karatedräkt till Barbie, cowboyhatt, garage med bilar (det ska bli hans julkalender i år, en bit för varje dag) och dvd:er med Chuggington (den har han redan fått), Rorri och Thomas-tåget.
 
 Lite närmare...
 
 Lite saker till nästa års barnkalas.
 
 Kläder till Connor. Tre pyjamas (två Findus och en Hello Kitty), en huvtröja, två tröjor, en t-shirt, en pikétröja och tre par byxor.
 
 Presentpapper och julklappspapper, en svart tygros, kabelsamlare, två deo, ett torrschampo (ska bli intressant att testa), en nattkräm, muffinsformar, mp3/mp4-spelare och en eltandborste. I'm joining the dark side. Jag gillar inte eltandborstar, men ska ge det ett försök till. För 179 kronor var det inte så farligt pris så...
 
 Dessa dvd fick jag av Robin. Gulligt av honom!
 
 Vi köpte grejer till vår nya Geocaching-ryggsäck. En del grejer som vi upptäckt kan vara bra att ha med sig när man letar cacher. Rep, handskar, multi-tång, liten kofot och två ficklampor.
 
 Vinterskor till mig och Connor. Provgick mina i affären och de var helt underbara! Jag kommer inte frysa om fötterna i vinter. Dessa fanns inte på Gekås utan på Skokanonen och Sko-Boo.
 
Till mig: två par fingervantar, trosor, två par strumpor, en scarf och en sport-bh.
 
Här ser man hur det brukar se ut. Katterna håller sig nästan alltid i närheten av mig. Hittar ni båda? Inköpen då... Kläder till mig. Byxor så jag kan matcha Connors (som ni ser ovan). 170 i barnstorlek funkar på mig så lite skoj att vara tôlig och ha lika som honom. Ett linne som syrran hittade åt mig (närbild nedanför), ett lila mönstrat linne och en mintgrön top.
 
Ready Freddie? Mitt nya coola linne. Love it!

Kommentarer:

1 Mirja:

Gud så mkt saker, kul med shopping :)

Svar: Oh ja, det är roligt när man får så mycket till den slanten :-) Jag roade mig med att jämföra lite priser och på de saker som jag vet pris så sparade jag strax över tusenlappen.
Highlandertess

2 Diana:

Fina grejer! Blev sjukt sugen på att åka dit jag med nu :) Å bara älskar kattbilderna i början :)

Svar: Hehe... ja, de är riktigt tokiga i de där kattmyntafåglarna :-D
Highlandertess

3 tess:

vad kul med så mycket shopping !!:)

Vill också besöka ullared någongång..

Kommentera här: