På bio: Gravity

Spoilers förekommer!
 
Två personer kämpar för att överleva i rymden efter att det inträffat en olycka.
 
Det enda jag sett av denna film innan jag såg den på bio var en teaser på tv som i princip inte avslöjade något alls. Det var allt jag visste om filmen och det är så jag gillar det. Gå in helt utan förväntningar och bara få se. Detta var absolut en film i min smak också. Lite väl otrolig ibland, men det är ändå en film. Effekterna är faktiskt otroligt bra, även om jag vid vissa tillfällen ser små tabbar (som till exempel att tyngdkraften syns på Sandra Bullock då och då trots att hon ska föreställa tyngdlös), men det är inget som förstör helheten.
 
Filmen är helt otroligt spännande trots att den är förutsägbar till stor del. Detta visar på att de lyckats med att berätta filmen på rätt vis, för annars kan förutsägbarhet göra att en film blir trist. Sandra Bullock gör nog faktiskt den starkaste roll jag någonsin sett henne i. Helt otroligt bra jobbat av henne!
 
Jag levde mig verkligen in i filmen och totalt glömde verkligheten och det är så jag tycker film ska vara. 3D-effekterna tillförde inte så väldigt mycket. Lite mer djup och någon detalj då och då som var ganska snyggt gjord. Skönt att filmen inte är så lång för då slapp jag min vanliga 3D-huvudvärk.
 
Kan nog rekommendera denna film för alla!
 

Kommentarer:

1 Lina - A Film and TV Freak Like Me:

Jag hade väldigt låga förhoppningar om denna filmen och blev helt tagen. Gillade verkligen den och eftersom 3D var så neutral under större delar av filmen så höll jag på att skita på mig när det kom massa skrot farandes rätt in i ögonen på mig vid ett tillfälle. Ska jag se 3D film så vill jag visserligen känna av 3D och inte bara dras med det där onödiga djupet, men när man inte är beredd så blir det allt lite chockerande.

Svar: Ja, jag upptäckte att jag blinkade och duckade av ren reflex då och då :-)
Highlandertess

Kommentera här: