Sett filmen The Descendants

Spoilers förekommer!
 
Matt har mycket på sina axlar. Hans fru är med om en olycka som får henne att hamna i en koma. Samtidigt som han måste ta hand om sina splittrade döttrar så har han ett viktigt beslut att fatta kring ett stort område mark som varit i släkten väldigt länge.
 
Detta är en otroligt bra film! Jag sitter och ler när jag ser hur bra George Clooney är. När jag började gilla honom var han med i Cityakuten och hade varit med i en del B-filmer som till exempel Combat Academy och Return of the killer tomatoes. I Saturday Night Live gjorde han narr av sig själv och drev med att han inte hade någon skådespelartalang alls. Men det tyckte jag. Och nu har han, med en rad filmer, bevisat att han har det. Det gör mig så glad!
 
Övriga skådespelare är också väldigt bra. Allra bäst är Shailene Woodley som äldsta dottern i familjen. Precis som jag såg i George så ser jag nu riktiga potential i henne. Hoppas hon tar "rätt" roller i framtiden! Kul att se Beau Bridges igen också! Filmen är gripande och välspelad överlag. Det går att räkna ut allt i förväg, men det gör inget för det är inte den typen av film som förstörs av det.
 
En sak tycker jag dock är väldigt lustig. Michael Ontkean kände jag direkt igen från Twin Peaks. Har inte sett honom i något sedan dess så jag blev glad när han var med här. Men.... Han får inte säga ett ord. Vid ett tillfälle blir detta väldigt konstigt. Han sitter vid ett bord med Beau och George och är delaktig i samtalet, men säger inte ett ord. Det ser ut som att han blivit tillsagd att inte säga något. Under denna scen så sitter jag till slut och nästan skriker: "MEN SÄG NÅT DÅ! LÅT HONOM PRATA!" Men nej... han får inte säga något.
 

Kommentera här: