På bio: Warm Bodies

Spoilers förekommer!
 
Efter att R, en ovanlig zombie, räddar livet på Julie ger deras relation en effekt som kan förändra hela världen.
 
Jag förväntade mig parodi, sjuk komedi och en rätt löjlig film. Jag fick något helt annat. Filmen är seriös, med lite lustiga situationer. Jag gillar verkligen denna nya spin på det "gamla" ämnet zombies. Jag är rätt förtjust i zombiefilmer överlag (och har även en Zombie Survival Guide...hehe) så man skulle kunna tro att jag skulle ogilla en som inte följer "mallen", men aldrig! Jag tycker denna film är riktigt bra! *STORSPOILER* Jag gillar det nya greppet med att det faktiskt finns något mänskligt kvar i en zombie. Att zombieskapet är en sjukdom som det går att bli frisk från.
 
Jag kände verkligen igen tjejen som spelade Nora, en kompis till Julie. Kunde dock inte placera henne. Nu vet jag var jag sett henne! Hon var en av mina favoriter i en säsong av Top Model. Jag tyckte att hon liknade Rebecca Gayheart. Hennes Top Model-säsong var även den som var med i The Big Bang Theory när killarna genom kartor och satelliter lyckas hitta Top Model-huset till slut. Analeigh Tipton heter hon och jag är glad att det verkar gå bra för henne. Hon var riktigt bra i denna film!
 
*STORSPOILER* Dave Franco försvann överraskande snabbt. Jag trodde absolut att han skulle vara med längre, men det var väldigt skönt ändå att de inte gjorde ett klassiskt triangeldrama! Nicholas Hoult var riktigt bra i huvudrollen. Jag såg en intervju med honom i Graham Norton show innan jag såg filmen så jag tänkte verkligen på blinkandet och han blinkar inte något alls, förrän han blir mer mänsklig. Jobbigt! När jag tänker på att inte blinka så blir mina ögon alldeles tåriga och nästan svider.
 
Kan verkligen rekommendera denna film! Den är inte för romantiskt sliskig heller (som det kan se ut på en del filmaffischer).
 

Kommentera här: