Sett filmen Universal Soldier - Day of reckoning

Spoilers förekommer!
 
John (Scott Adkins) är ute efter Luc Deveraux (Jean-Claude van Damme) efter att Luc har dödat hela hans familj. För att nå honom måste han slåss mot andra UniSols, inklusive Andrew Scott (Dolph Lundgren).
 
Vad är detta för skräp? Jag blir totalt förvirrad av detta våldsamma nonsens utan någon som helst finess eller intressant historia. Klippning och filmande är även det uselt. Vad gör Jean-Claude och Dolph i denna? Att de heter samma som de gjorde i första Universal Soldier gör det bara ännu mer förvirrande för de är inte ett dugg som de karaktärerna. Andrew Scott blev dessutom strimlad i slutet av filmen så hur skulle han kunna vara tillbaka...? Lite vagt nämner de kloning...men eh? Filmen har inget som helst samband med första filmen förutom namnen och att männen är UniSols.
 
Skippa denna och gör er själva en STOR tjänst! Jag såg den bara för att jag var nyfiken på att båda manliga huvudrollsinnehavarna från första filmen var med igen, men det var inte värt det. En otroligt "ful" film!
 

Kommentarer:

1 Lina - A Film and TV Freak Like Me:

HAhaha den filmen har jag liggandes här hemma och eftersom den förra (som jag inte ens kommer ihåg vad heter) inte var så vidare bra så har jag inte vågat stoppa in denna i DVD:n.

Svar: Mm... jag trodde inget kunde vara sämre än den förra, men det var visst möjligt :-S
Highlandertess

Kommentera här: