Sett filmen Ted

Spoilers förekommer!
 
När John är barn önskar han att hans bästa vän i världen ska få liv. Hans bästa vän är en teddybjörn. Hans önskan blir sann och John och Ted följs åt ända till vuxen ålder då John hamnar i en seriös relation där Ted kanske inte får plats.
 
Filmen var inte alls som jag föreställt mig. Jag trodde att det skulle vara mycket mer humor än vad det var. Överlag så är det inte en film för mig. Den intresserar inte och är förutsägbar. En sak gillar jag dock och det är FLASH GORDON! Vad härligt det är när Sam Jones dyker upp och Queen's låt Flash spelas! Kultfilm! Den måste alla se, den är så härlig! Det är med fler låtar från den filmen och det höjer mitt humör, speciellt eftersom alla är Queen's.
 
Tillbaka till denna film då. Det är ingen skådespelare som står ut särskilt. Musiken i filmen är härlig (även den som inte är Queen). Mycket nostalgi och en del skämt kanske passerar över huvudet på yngre personer. Trots detta så intresserar och roar den som sagt inte mig.
 

Kommentarer:

1 Lina - A Film and TV Freak Like Me:

Jag blev med besviken på den filmen och ändå så köpte jag den för inte så längesedan (anlände idag). Jag hade förväntat mig så mycket mer och vad fick vi? Knappt någonting. Men Mila Kunis gillar jag och därför ville jag ändå ha filmen. I England har de dessutom en Extended Cut version så kanske den är lite bättre, eller bara ännu sämre.. Ja, det återstår att se.

Kommentera här: