Oscargala hela natten

Kvällen började med ett program om de nominerade och sedan fortsatte det under natten med röda mattan. Vid halv 3 började själva galan. Seth MacFarlane var väl ok som värd. Varken bäst eller sämst så rubriken på artikeln i skämtsketchen i början med William Shatner stämde visst riktigt bra...hehe... Medioker. Något skämt lyfte lite högre och det är trevligt med en värd som kan sjunga (och det kan han verkligen), men överlag var det inget speciellt.
 
I en del kategorier höll jag med om att de som vann förtjänade att vinna. Berättelsen om Pi vann många Oscars och den har jag inte sett än tyvärr, även fast jag velat. Jag förstår inte varför Skyfall vann som bästa låt för den är sååååå seg i mina öron. De svenska kommentatorerna lyckades hålla någorlunda tyst och det var jag glad för. Förstår inte vad de gör egentligen. De är inte filmkritiker och allt de säger är skvaller, dissning av hur folk ser ut och egna historier som åtminstone jag inte är ett dugg intresserad av. Jag är intresserad av filmerna and that's it!
 
Det var härligt att se skådespelarna från Les Misérables och höra dem sjunga. Det var även uppträdanden ur musikalerna Chicago och Dreamgirls, men det är inte riktigt min smak. Dock så gjorde de absolut bra ifrån sig, ingen fråga om den saken.
 
Sammantaget kan jag säga att galan höjde sig vid några tillfällen, men i övrigt inte stod ut så värst.
 
I år var syrran och jag hos mig och lilla familjen. Vi brukar turas om att vara värd.
 
Laddat med godsaker och Oscargalans lista på nominerade.

Kommentera här: