Trysil 9 april

Jag vaknade med huvudvärk så gick upp och drack lite vatten och tog en tablett. Som tack fick jag se solen gå upp. Efter det lade jag mig och sov lite till. Efter lunch gav jag mig ut i längdskidspåret. Till en början var spåren hemska. De var så isiga. Sent på säsongen så det var förståeligt. På grund av isen gick det inte att styra så jag ramlade i två backar.
 
Men sedan blev spåren finare. Efter en stund dök en backe upp. Rätt så normalt i fjällen. Jag kämpade mig uppför den och tog sedan en välbehövlig paus för att dricka vatten, bara för att märka att backen fortsatte efter kurvan. Och fortsatte och fortsatte. Sista biten gick jag och då såg jag att jag var framme vid Skihyttan vid toppens bas. Inte konstigt att det var mycket uppför liksom. Det var brant också så jag vägrade åka nerför. Blev därför hämtad vid Skihyttan.
 
På kvällen blev det bastu för att lindra smärtande muskler. Som jag skrivit om tidigare så är jag ibland lite dum och pushar min kropp mer än den orkar och får alltid "straffet" efteråt genom smärta och allmänt dåligt mående. Men jag vill ändå kunna göra saker så därför "tar" jag det. Efter bastun grillade vi för första gången i år. Såååå gott!
 
Gryningen.
 
På väg ut.
 
Första backen ser inte alls illa ut på bild, men den var mycket brantare än vad som framgår. Bilden tagen när jag kämpat mig uppför den.
 
Här satt jag och väntade på min skjuts efter skidturen. Skihyttan låg precis uppe till höger.
 
Connor ville också åka snowboard så han använde en lös tröskel som han hoppade från.
 
Dagens middag. Underbart! Grillbit, stekt potatis, fetaost, vitkålssallad och bearnaisesås.

Kommentera här: