På bio: The Host

Spoilers förekommer!
 
Jorden har blivit invaderad. Människors kroppar har tagits över av rymdvarelser. Men en grupp människor kämpar för sin överlevnad. Och vad ingen sida räknat med är styrkan hos en persons själ.
 
Jag hade en del förväntningar på denna film och de infriades kan jag säga. Jag tycker att skådespelarna var underbara och filmens handling var riktigt bra. Det fanns någon liten sak som kändes lite barnslig, men historien i allmänhet intresserade mig. Saoirse Ronan var perfekt i sin roll! De hade inte kunnat hitta någon bättre. Emily Browning har en liten roll, men jag tycker ändå det är konstigt att hon är "uncredited". Hon har ändå en ganska betydande roll även om hon inte är med så mycket. Jeremy Irons son, Max Irons, är med i filmen men förblir tyvärr helt "blank" för mig. Däremot så gillar jag Jake Abel.
 
Boken bakom The Host är skriven av Stephenie Meyer som skrev Twilight-böckerna. Jag har inte läst boken, men kan säga att detta var en film mer i min smak än Twilight. Stephenie verkar ha en förkärlek för triangeldrama för precis som i Twilight är det ett komplicerat kärleksliv i denna film. *STORSPOILER* Hmm..kanske snarare är ett kvadratdrama för det är tre personer och en själ med i det hela... Ja ja...
 

Kommentarer:

1 Lina - A Film and TV Freak Like Me:

SV: Du gjorde alldeles rätt i "kan du namnge filmerna?", bara filmens namn som skulle nämnas och inte figurerna =)

The Host blev jag faktiskt lite besviken på. Jag gillade inte alls konversationerna som försiggick i huvudet på vad hon nu en heter. Kändes bara fjantigt. Men annars så gillade jag filmen, jag retade bara upp mig på det.

Svar: Ja, det var lite det jag tyckte var barnsligt (som jag skrev i recensionen), men jag tyckte handlingen övervägde det barnsliga iaf :-)
Highlandertess

Kommentera här: