Vill sååå gärna på Iron Maiden

Biljetter släpps den 2 oktober. Jag har sett dem live 5 gånger och senast var 2008. Tycker verkligen det är dags igen. Tyvärr så har jag inte råd, i alla fall inte just nu, och jag vet av erfarenhet att Iron Maiden-biljetter försvinner i ett nafs. En gång satt jag inne på Ticnet en halvtimme innan släpp och fick ändå inte tag på biljetter, SÅ fort går det.
 
Men jag får drömma och hoppas på att kanske kanske kanske det kommer finnas någon biljett längre fram. Dock så köper jag INTE biljett till ockerpris! Jag har varit med om att 5 minuter efter att biljetter sålt slut så har de funnits för dubbla och ibland tredubbla priset på någon annonsmarknad. De idioter som tjänar pengar på det viset borde skämmas!
 
Fast nu glömmer jag dessa typer för en stund och drömmer mig bort till några av de bästa livekonserterna jag varit på.
 
Innan spelning på Ullevi 26 juli 2008. 3 gånger har jag haft sittplats och 2 gånger ståplats. På just denna spelning, senaste jag var på med Maiden, var jag otroligt förkyld och väldigt tacksam för min sittplats. Jag hade även lyckats få med mig Robin på hans första och sista Maiden-spelning.

Kommentarer:

1 Sami:

Hej
Fin blogg du har. Jag skulle också vilja se dom en gång till, såg dom sist de var här på Ullevi. Grymt band med många många bra låtar bakom sig. Favoriten är helt klart THE WICKER MAN

Svar: Jag har flera favoriter :-) Bland annat The Clansman, Run to the hills, Phantom of the opera, 22 Acacia Avenue, 2 minutes to midnight, Flight of Icarus och många fler (nämner bara de som dök upp i huvudet på mig just nu).
Highlandertess

2 Pernilla:

Iron Maiden <3

3 tess:

Vi var på Iron Maiden förra året och de tog inte slut på biljetterna på några minuter sådär och vi köpte till vanliga priser....vi pratade lite om detta igår om vi skulle åka igen... de va kanonbra.

Svar: Det ger mig lite hopp ändå :-)
Highlandertess

4 Georg Hendrix:

Robins sista Iron Maiden-konsert? Låter inte riktigt klok den grabben :>

Skulle vara riktigt nice med Iron Maiden. Jag skulle börja spara in redan nu (ifall du får chans på biljett senare). Personligen tycker jag en bra konsert ger mycket mer i längden än någon utekväll, några bio och något mer. Det räcker ju!

Skippar du en-två utekvällar och kanske tre bio så blir det Maiden istället :P

Gillar Maiden för att de har en hög lägsta nivå. Visst har du slängt ur sig en del låtar som är långt ifrån de bästa genom åren, men de är klart lyssningsvärda ändå. Äger konstigt nog bara "A Matter of Life and Death" och "The Final Frontier".. Helt okej album, men två av mina mindre favoriter av bandet :P

Svar: Ja, vi har lite olika musiksmak min sambo och jag :-) Hehe...inte så lätt att spara pengar på att skippa utekvällar och bio. Har haft 1 utekväll det senaste året och varit på bio 6 gånger varav alla gånger är betalda med biocheckar som jag vunnit, fått som gåva eller present :-S Håller definitivt med att en konsert räcker många gånger längre än många andra saker :-)
Highlandertess

5 Georg Hendrix:

OK, måste bara fråga.. Vad lyssnar Robin på egentligen? Klassiskt? Elektriskt? Dansband?

Blir nästan lite arg när han inte gillade Maiden-konserten :>

Svar: Coldplay är storfavoriterna för honom. Han tycker Maiden har några bra låtar, men det är inget han väljer att lyssna på. Det är för "hårt" :-)
Highlandertess

Kommentera här: