Connor till tandläkaren

Idag var Connor till tandläkaren. Det var inget seriöst utan bara räkna tänder och prata lite. Han var inte glad. Ville inte sitta själv, ville inte sitta hos mig, ville inte vara på golvet, ville inte vara på armen... När det humöret kommer alltså... Två tänder hade inte kommit än, så de kan komma när som helst. Bra att veta ifall Connor blir extra kinkig någon gång framöver. Trodde att alla tänder kommit för det var ett bra tag sedan han fick de senaste.
 
Vi har nog haft otrolig tur angående tandborstningen. Connor gillar att borsta tänderna och ibland gör han det fler gånger om dagen än de gånger vi har som standard. När tandläkaren pratade på att "smyga med och hjälpa till att borsta" så undrade jag: "Smyga?" Uppenbarligen är det vanligt att barn inte gillar att borsta tänderna, så det är jättebra att Connor gillar det. Hur är era barn?
 
När besöket var klart fick Connor en tidning av tandläkaren och av oss fick han en liten present som uppmuntran.
 
Tidningen från tandläkaren och presenten från oss. Vingar och stav. Så i kväll har vi flugit en del.

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

Haft enorma problem med tandborstningen här :( Börjar rätta till sig nu men oj vad jag har fått kämpa. Både med barnen och idioter inom tandvården som inte har någon respekt för mina barns problematik!

Svar: Så störande att folk utifrån ska lägga mer på bördan när något inte funkar :-/ Är det så svårt för dem att i alla fall FÖRSÖKA förstå?
Highlandertess

Kommentera här: