Viktigaste dagen?

När jag hört folk med barn säga att deras viktigaste dag är deras bröllopsdag så har jag alltid tappat hakan. För mig toppar ingenting dagen då jag fick barn. Visst har jag ett flertal viktigaste dagar, men skulle jag välja en enda viktigaste dag så är det då Connor kom till världen. Gifter jag mig någon gång så är det kul, men viktigare än Connor? Aldrig!

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Jag tror folk tänker mer på "den mest underhållande dagen". Att föda barn är väl oftast att man ligger på ett sjukhus och föder hela dagen. För att sedan i princip sover ut?

Viktigaste? Mycket möjligt med barn, men jag tror det är hela grejen kring ett bröllop som gör att folk säger det.

Samma sak med yngre som säger "studenten var bästa dagen". Visst hade jag en trevlig student, men vet inte direkt om dagen på det stora hela varit SÅ viktig för mig :p

Svar: Studenten var min viktigaste dag i livet vid den tidpunkten, men den har sjunkit nedåt så att säga. Fortfarande viktig, men inte viktigast. Och det handlar inte om vad man går genom den dagen utan det stora som medföljer :-) Att få ett barn är verkligen det mest förändrande och viktigaste jag varit med om :-)
Highlandertess

2 Helena:

Håller med dig. Att få barn är nummer ett, gifta sig får nöja sig med en andraplats... :)

Kommentera här: