Sett filmen Human Centipede 2

Spoilers förekommer!
 
Parkeringsvakten Martin i London älskar filmen Human Centipede till graden av besatthet. Hans dröm är att skapa sin egen mänskliga tusenfoting.
 
Första filmen blev jag inte så chockad av. Visst så var själva idén äcklig, men genomförandet var så kliniskt att jag inte blev äcklad en enda gång. Denna film äcklar mig dock hela tiden! Den är filmad i svartvitt, med några detaljer i färg vilket gör det ännu äckligare. Det är inte det minsta kliniskt utan allt är smutsigt och rått. Vid flera tillfällen blir jag faktiskt fysiskt illamående, något som är väldigt ovanligt då det gäller mig och filmtittande. Jag tål rätt så mycket.
 
Det är en scen med en gravid kvinna. Storspoiler och läs INTE om ni inte vill lägga ett ärr till ert psyke!! Hon försöker fly och lyckas ta sig till en bil. När hon sitter där får hon värsta värkarna och barnet föds. Barnet hamnar på golvet i bilen medan Martin står utanför bilen och bankar. I panik vill kvinnan därifrån och trycker ner gasen så hårt hon bara kan och krossar barnets huvud. Den scenen satte sig verkligen som ett ärr på mitt psyke. Den scenen borde inte ens få existera, vem kommer på något sådant? Jag tror inte jag mått så dåligt av en film sedan jag såg Eraserhead.
 
Med detta så avrekommenderar jag därmed alla att se filmen. Kanske blir ni mer lockade att se den nu. Så brukar det fungera för min del. Det är INTE en bra film.
 

Kommentarer:

1 Jessika:

Det där med barnets huvud minns jag inte.
Jag mådde illa efter att jag sett den filmen,
Ettan hade jag inga problem med tyckte inte den var så farlig.
Sjuk människa som kommit på filmen, men det finns värre liksom (tyvärr så har jag sett stora delar av filmen "à serbian film. Den är sinnessjuk och ingen borde se den).

2 Monstars - Sticker utanför ramarna:

Oj värre än Eraserhead? Var är världen på väg? :P

3 Beatrice, mamma till Devin och Lili ❤:

Har den nedladdad och har funderat på att se den några ggr.. Men det har inte blivit av. Och tur är väl det :/

Kommentera här: