Sett filmen Tower Heist

Spoilers förekommer!

Personalen i en lyxfastighet upptäcker att den trevlige miljardären (Alan Alda) har svindlat bort deras pensionspengar och besparingar. En liten grupp bestämmer sig för att hämnas och ta tillbaka pengarna.

Alan Alda är bra, som vanligt. Kul att få se honom spela ett riktigt svin, även fast min bild av honom för alltid kommer vara knuten till Hawkeye i M*A*S*H. Ben Stiller är verkligen inte en favorit hos mig, därför var jag inte så väldigt sugen på att se denna film. Den klarar dock att passera, men gav inte så mycket. Inte ens roande för stunden. Jag levde mig dock in i en grej. När Bens karaktär pratar med Alans karaktär om Steve McQueen och Ben säger att: "Så du tycker Steve McQueen är coolaste snubben någonsin...?" samtidigt som han hotfullt "hänger" över Alans bil som påstås vara en bil som Steve McQueen ägt. Då skriker jag ut: JA! Självklart!" (Och nu menar jag filmmässigt, för privat hade han sin del av problem men det blandar jag inte in i vad jag tycker om hans filmer).

Eddie Murphy? Vilken Eddie Murphy? Precis den känslan har jag i filmen. Han känns inte närvarande och hans utstrålning är som borta. Hela hans karaktär är ologisk så jag vet inte vad manusförfattarna ville med honom...

Man kan absolut se många bättre komedifilmer än denna!

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Yohanna:

Svar: Ja skoja inte! JAg sprang in till träslöjden hela tiden, å man TVINGADES ju vara minst 50% på syslöjden så jag fick en 2:a bara för att jag valde att göra saker i trä, är inte det sjukt?!! Jag har inte velat titta åt en symaskin bara, men jag har kläder jag vill kunna laga. Å jag borde kunna lära mig, men snacka om att det skapar ångest!!

2 Yohanna:

Vad gäller trots,s å är det iaf befriande på ett sätt när de tillslut kan förklara VARFÖR de gör vissa saker och så. När de är mindre än 2 är det inte helt lätt å förstå sig på de små trollen.. Men vår dotter är ju drygt 2,5år med väldigt bra ordförråd och så, men hon kör psykmatcher iställer nu och man går halvt ihjäl :( phuuuuu

Kommentera här: