Sett filmen Human Centipede

Spoilers förekommer absolut!

En galen doktor vill efter "lyckade" djurförsök skapa sin första tusenfoting med människor.

Denna film är otroligt hajpad och jag förstår inte varför. Visst är själva tanken med att sitta ihop med en annan människa på det viset äcklig, men filmen är inte äcklig. Jag har sett Strangeland, snälla nån! DEN är äcklig. Den här filmen är inget jämfört med den. Jag blir mest uttråkad. Dialogen är värdelös. En person babblar på blandad engelska och tyska, en person babblar på japanska och två personer kan inte prata alls då deras munnar är fastsydda i någon annans anus. Karaktärerna är också otroligt korkade. Det är väl att förvänta sig i en sådan film...

Nej, är ni ute efter äckel (och bra musik) se Strangeland. Den här filmen har blivit hajpad långt bortom vad den är värd.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 sandra:

Den här filmen är så himla äcklig. Jag skulle aldrig rekommendera den till någon. Uh!

2 Maol:

Kände du igen "Läkaren"? Han spelade Mantrid i Lexx. Bara o se honom gör mig rädd. :P

3 Diana:

AAAH jag var så SJUKT besviken på den filmen! Ville se nåt riktigt äckligt liksom, men det blev bara löjligt.. Åh strangeland tycker jag också har blivit lite mesig dock, den var skitbra först men det kom liksom så många tortyrfilmer sen där ett tag. Men mucho bra soundtrack som du säger :D När jag va på metallsvenskan förförra året såg vi twisted sisters och då sa han att det skulle komma en Strangeland 2 :)

4 Lina:

Jag har faktiskt inte sett den och tror inte jag vill heller. Blir äcklad på bara tanken av att vara fastsatt vid en annan persons röv. Usch. Men annars så tror jag inte filmen är så bra och äcklig.



BTW, ingen Prometheus för dig/er? Den var helt fantastisk i mina ögon och innehöll nästan allt som jag hade hoppats på.



SV: När det kommer till The Darkest Hour så ser jag Joel som ett skämt. Han är ju helt värdelös och gjorde filmen sämre än vad den redan var.

Kommentera här: