Gûnnerskemârten!

Idag var det Gûnnerskemârten. Syrran och jag satt i gympasalen och sålde loppis, men vi hann ta ett varsitt varv och titta lite också. Jag gick runt och tog översiktsbilder för Gunnarskogs bygdelags hemsida som jag är webbredaktör för. I slutet av dagen firades även Årets Gûnnersking så där var jag och tog lite kort.

Connor fick en ballong och jag köpte en filt. Annars blev det inget inhandlat. Vi hade trevliga "grannar" inne på loppisen. Pratade en del med kvinnan som sålde bredvid oss till höger och till vänster hade vi en fotograf som jag pratade en del med och fick råd om fotograferande och kamerahantering. Det var riktigt kul att prata med honom för han var en fotograf utan översittarkomplex. När jag pratat med en del fotografer tidigare så har de haft en "jag är så mycket bättre än dig"-attityd. Det tycker jag är trist när allt man vill är att lära sig. Men som sagt så var denna fotograf riktigt trevlig att prata med.

Bredvid honom var det en tui na massör. För 50 kronor fick man en prova-på-massage på cirka 15 minuter. Genom att göra provmassagen deltar man i en tävling där vinsten är 1xmassage. Hoppas jag vinner för det var så skönt! Det var olikt klassisk massage och jag tyckte cirkulationen kom igång riktigt bra + att det inte gjorde så ont som vanlig massage gör på mig. Denna sorts massage ser till helheten och det låter jättebra! Om jag inte vinner så kommer jag ändå boka in en tid framöver när jag har råd.

Här inne satt jag och syrran.


En del av Gûnnerskemârten. Den hålls på Hembygdsgården, skolgården, inne i skolans matsal och idrottsal + områden runt omkring.


Dagens ballong för Connor.


Den mjuka filten som jag inte kunde motstå och en jojo som Connor fick av sin morfar.

Kommentarer:

1 Yohanna:

KUL! :)

Svar: Oj ja så liten bebis kommer jag mest troligt inte få, jag födde ju i vecka 42 förra gången och då vägde vår dotter 3.6kg och var 52cm lång. Men jag drömmer om icke övertid denna gången, vi får se...

Kommentera här: