Comicon i Karlstad och mors dag

Imorse fick jag morsdagspresent av Connor. Biocheckar (speciellt avsatta till Prometheus stod det i kortet) och en liten fin anteckningsbok.

Idag var vi på Comicon i Karlstad. Connor blev förtjust i en "kanin". Det var inte vilken kanin som helst, utan kaninen från Donnie Darko (som skrämmer mig). Det var en utklädd person som gick runt som denna kanin tillsammans med andra som var utklädda till lite olika grejer. Connor fick välja en sak att köpa för egna pengar och jag fyndade fint. Hittade tv-serien Den lilla vampyren (1985) som gick på tv när jag var liten, inplastad, för endast 39 kronor. Då blev jag jätteglad!

Sedan passade vi på att månadshandla på ICA Maxi. Där ville Connor handla en sak så det fick han. Efter det ville han handla fler saker. Det såg så gulligt ut när han sprang iväg och kom tillbaka med grejer som han försökte lägga i vagnen. Han har inte riktigt förstått det där konceptet med pengar...hehe... Han fick behålla den första saken han ville ha, men det andra får vänta. Vi köpte mat i salladsbaren inne i affären (pastasallad med kyckling och bacon till mig, korv stroganoff med mos till Connor och Robin blandade ihop en sallad med lite allt möjligt) och så hade vi picknick på en gräsplätt bortom parkeringen. Det var riktigt gott och mysigt, men jag var sommarklädd och frös fortfarande efter att ha gått runt inne i affären (där jag verkligen frös).

Vi tog en annan väg än vanligt sista biten för vi skulle hem till mina föräldrar på morsdags-middag. Mamma fick vitgula rosor och två ramar fulla av foton. Hittade ramar på Gekås där man kunde sätta in mindre foton för varje månad av ett barns första år och sedan ett stort. Ena ramen var med kort av mig under mitt första år och ett där jag är vuxen och den andra ramen var Connor under hans första år och ett på honom och hans mormor.

Connor badade i plaskbassängen igen, åkte skrinda, spelade boll och så vidare... Full fart hela tiden!

Tittar fundersamt på en utställning. Ballong fick han på ett ställe också.


Badringen köpte Connor på ICA Maxi. Yoshi var figuren han valde på Comicon och så fick han Fantomen-solglasögon på ett ställe där (sista paret också).


Tv-serien som jag köpte på Comicon. Lovely!


Hehe...mina ben ser gigantiska ut. Skum fotovinkel. Vår picknick idag. Connor tittar suget på min mat och ögonblicket efter stack han dit sin gaffel för att få smaka. Han är en "alltestare", testar verkligen ALL mat. När jag var liten så var jag otroligt kräsen och vägrade till och med att testa saker som jag inte tyckte "såg bra ut"...hehe...

Kommentera här: