Månadstur till Karlstad

Så var det dags för vår månatliga tur till Karlstad för storhandlingen. Denna gång träffade vi Robins syster Simone och hennes barn där. Connor åkte runt en sväng i en "bilkundvagn" och mot slutet så gick han lite medan han höll sina två kusiner i hand. Det såg så gulligt ut!

På PETS i Ilanda handlade vi en del till djuren och så fick katterna ett gratis smakprov. De älskade detta fodret! Yatzy brukar inte vara så glad i torrfoder, men till och med hon åt upp allt.


Connor vräker gärna ut alla kläder ur min garderob. Dags för barnskydd! Startpaketet kommer från Clas Ohlson och kostar 179 kronor. Dags för nya skor då Connors joggingskor blivit lite tajta. Dessa var superenkla att få på foten då man kan fälla bort "flärpen" helt! På rea på ICA Maxi (249 kronor). Dyrt med barnskor egentligen...de växer ur dem snart ändå, men det är något som behövs.

Kommentarer:

1 Pernilla:

Sv: Åh, gör ni också det? Gött! :) Verkar som de flesta familjer skiter fullständigt i namnsdagar och det tycker jag är lite tråkigt.



Förresten, var du månne och promenerade med barnvagn vid Bingohallen igår (förrgår) ?

2 Linda:

Jo det kommer bli helt annorlunda nu ett tag framöver.. Så ångesten kommer väl finnas här hela tiden tills jag funnit ett sätt som fungerar för både mig och min familj :) tack för dina ord! :)

3 elin:

sv: Ja usch det var verkligen inte en skön åktur.

Kommentera här: