Varm smörgåstårta

Blev sugen på att göra egen sådan när vi blev bjudna på det hos mina föräldrar förra veckan så idag blev det av. Fyllning kan man göra precis som man vill egentligen, men denna blev riktigt god.

Ingredienser

3 dl Creme Fraiche
1 paket tärnad bacon
1/2 eller 1 salladslök beroende på storlek
2 Hönökakor (som ser ut som halvmånar)
  • Stek tärnad bacon.
  • Ta Creme Fraiche och ha i en bunke.
  • Skär salladslök i bitar.
  • Blanda bacon och lök med Creme Fraiche.

 

  • Bred ut blandningen på en Hönökaka.

  • Lägg på en Hönökaka.

  • Ha på riven ost och körsbärstomater (jag delade dem i fyra bitar).

  • Grädda i ugn i 200 grader cirka 15 minuter. Klart! Jättegott!

Kommentarer:

1 tess:

Å va länge sen jag gjorde sån varm smörgåstårta... jättegot e de.



Ja de är inte skoj med IBS men detta va ju inte de som bråkade med nu utan min jäkla bukspottkörtel. Önskar inte någon detta...

Kommentera här: