Sett filmen Timber falls

Spoilers förekommer!

Ett ungt par vill komma bort från stadens hets och bestämmer sig för att vandra och campa ute i det vackra området kring Timber Falls. Ett val de ångrar då de träffar på några mindre vänliga lokalinvånare.

Precis en sådan här film som jag verkligen inte gillar. Med den stereotypiska "inavlade", korkade, überreligiösa lantisen. Precis som man gör i många filmer som inte har någon sorts poäng överhuvudtaget, så försöker man "krydda" med lite naket och sex. Så otroligt tråkigt! Skräck ska vara utan sex! Det bara förstör.

Det har verkligen snurrat runt flera gånger om för dessa karaktärer också. Så fruktansvärt religiösa, men de anser att de själva kan använda alla metoder för att få det som "gud vill att de ska ha". Mord, tortyr, tvång, kidnappning och så vidare. Den människan som kom på dessa karaktärer måste ha en hel del hemska mardrömmar. Att komma på en karaktär som inte klarar att gå en fullgången graviditet och som sedan SPARAR alla sina foster i glasburkar i källaren??? MED NAMNSKYLTAR? Jag tål rätt mycket i skräckväg, men det där var verkligen för mycket. Hon som spelade den rollen spelade en av Sabrina tonårshäxans mostrar i den serien förresten. Någon skillnad på de rollerna kan man säga.

Slutet är väntat, men inte mindre dåligt för det. Missa denna film!

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Lina:

Då är ju min stora fråga vad du tycker om Fredagen den 13:e och Terror på Elm Street? För där är det ju alltid sex som lockar till sig Jason och Freddy =)



SV: Precis som dig så har jag aldrig gillat Adam Sandler och gör det inte nu heller. Men det har hänt något med mig när det kommer till Jennifer Aniston,för det är några utav hennes filmer som jag verkligen har börjat tycka om och även henne.

2 Lina:

Fasiken, jag svarade med fel bloggadress innan, men du vet nog att jag äger både Filmtajm och A Freak Like Me ;)

Kommentera här: