Öppna förskolan

Lite lustigt att det blir så mycket förskola i inläggen idag, men vi var till Öppna förskolan idag så det blir självklart lite om det. En bra plats för barnen att träffas och leka och förskoleläraren som är där har verkligen hamnat på min plussida. Hon är toppen!

Connor var, som vanligt, blyg i början men det släpper efter en stund. Vände ryggen till för att säga något till Kimmi och när jag vänder mig tillbaka ser jag Connor sticka iväg i full fart på en Bobby car. Hmm... Connor fick fullt med pussar av ett barn som var yngre än honom. Han satt och lekte med en kassaapparat just då så han verkade mest känna "men sluta nu då"...hehe...

Det var MÅNGA barn idag. Blev ganska trött i huvudet efter ett tag. Connor gillar fortfarande inte sångstunden. Jag har aldrig gillat sångstunder, inte ens som barn. När jag gick förskoleklass och det skulle sjungas för första gången så sprang jag och gömde mig under ett bord och vägrade vara med. Vande mig efter ett tag, men har aldrig gillat det. Jag tror inte att det är jag som påverkar honom för han beter sig likadant med Robin och numera så försöker jag faktiskt sjunga och göra rörelserna, för Connors skull. Dock så älskar han att lyssna på musik (fast inte så mycket barnvisor), eller höra mig sjunga någon pop- eller rocklåt och att dansa (både själv och med någon av oss). Kanske lyssnade han mycket på det jag lyssnade på när han "låg på insidan"...hehe...

Något som jag märkte att han gillar idag är om jag låtsasspelar på Guitar Hero-gitarren och headbangar såklart (något jag gjorde hemma, INTE på Öppna förskolan måste jag tillägga...haha). Det blev en hel del Smoke on the water kan jag säga. Han älskade det!

På väg hem från Öppna förskolan hämtade jag ut Panduro-paket så nu har pysslats. Efter sin vila så ritade Connor en teckning till sin mormor och morfar. Självklart fick de inte HELA teckningen, för han målar en del på sig själv också och det måste väl ändå räknas som en del av konstverket...?

Connor och Elina under fikat idag.


Connors tavla. Vad han målade kan han inte riktigt berätta än, i alla fall inte så jag förstår. För pratade gjorde han för fullt medan han pekade och målade.

Kommentera här: