Lite NES-spelande...

Det blev en extremt lugn dag idag, för det var knappt någon sömn alls inatt. Connor vaknade hela tiden och var inte nöjd. Det tar tid för mig att somna så hann inte somna om mellan omgångarna, trots att jag var trött. Puh! Connor var nog trött också för han gick med på en lugn dag.

På kvällen kom syrran och Hugo hit en sväng. Det blev hemkörning från Paradiso (onlinepizza) där vi alla gjorde modifierade rätter. Riktigt kul det där! Nyhetens behag är en kul grej. För som Hugo sa så tyckte man att första cd-skivan och första dvd-skivan var något stort också. Minns att jag petnoga gick genom ALLT extramaterial på ALLA dvd:er som jag köpte och hyrde i början. Nu skummar jag extramaterial och om något ser intressant ut så kollar jag på det.

Det blev ett flertal NES-spel också. Riktigt skoj! Vi diskuterade varför kontrollerna känns "segare" nu än när man var liten. Vi lutade mest åt att man då var mer van vid spelen och inte hade spelat nyare spel med snabbare kontroller och att man därför numera inte är helt i "synk". När jag återläste det där så lät det väldigt luddigt, men som jag alltid vill att folk ska göra om något inte är helt klart och tydligt (inte så lätt när det är mig vi pratar om liksom): fråga!

Spelen vi spelade.

Kommentarer:

1 Diana:

Hahaha jaa det är i skottland man ska va alltså! :D Har inte varit där men om man får volym i håret är det ju definitivt värt att åka dit :) Sen alla fina slott är väl bara ett plus :P



Jaa men jag har också tänkt på det när man spelar gamla godingar! Eller snarare när man spelar typ new super mario bros på wii, att det är så precist så det blir svårt :)

2 Georg Hendrix:

Jag var en riktigt NES-nörd som liten.. Super Mario 2 har jag en hyfsad relation till (spelade en del). Battletoads körde jag en gång och resten har jag aldrig spelat.. Ändå känns det som jag klarat alla spel pga. alla Nintendo magasin man läste :D

3 Pernilla:

ÅH! Battletoads! <3 Åh! Chessmaster!

Supermario 2 är fan det bästa spelet, av mario-spelen dvs.

Kommentera här: