Fantasier om nyårsklänningar

Jag vet inte om det blir någon nyårsfest i år heller. Känns som att jag helst vill fira nyår med familjen bara. Men det hindrar mig inte från att kolla in lite klänningar som jag gärna skulle vilja prova. Om ni letar efter något eller bara vill drömma lite så som jag så finns det mycket härligt och många olika varianter av nyårsklänning samlade på Mylovebasket. 

Jag tycker inte det spelar någon roll om det är en lång eller kort klänning. Det beror lite på festen man ska på. Men jag är väldigt förtjust i att det ska glittra eller blänka på nyår. Som med de flesta andra klänningar är jag förtjust i när det är flera lager, men jag brukar ha lite mörkare färg under vintern än på sommaren och det brukar inte bli så glittrigt under sommaren heller.
 
Hur tycker ni en nyårsklänning ska vara? Vad är er stil? Vad anser ni om nyår överlag? Jag tror att man inte ska ha för höga förväntningar på nyårsafton. En del verkar känna press över att de antingen måste vara värd för bästa festen någonsin eller gäst på bästa festen någonsin. Jag tycker man ska ta det lugnt. Det behöver inte vara perfekt. Det ska vara roligt!
 
En av favoriterna som jag hittade på Mylovebasket. Ingen hemlighet att jag är svag för lila, va?!

Kommentera här: