Bort med napparna

Idag var vi till Karlstad och Mariebergsskogen. Det kommer mer om det i senare inlägg, men i detta kommer det största. Connor kastade sina nappar i behållaren hos minigrisarna! Inga mer nappar! Vi har inga "reserver" kvar hemma heller så blir det kämpigt i några nätter så får vi helt enkelt ta det. Han har bara använt napparna vid sovtid och någon enstaka gång om han slagit sig. Vi har pratat mycket med Connor innan han kastade napparna och han fick kasta napparna helt själv. Vi har även pratat med honom nu efteråt och påmint honom om att napparna är borta och att djurbebisarna på Mariebergsskogen har dem nu och att det var så snällt av Connor att lämna napparna till dem. Nu håller vi tummarna för att det inte blir för jobbigt för honom!
 
Bye bye nappar.
 

Där ligger de... de två rosa precis vid öppningen. Nästan så jag blir lite gråtmild.

Behållaren står inne hos minigrisarna.

Kommentarer:

1 Helena:

Det är något speciellt när barnen slutar med napp, fast Connor är tidig! Min dotter var tre när hon slutade med sin. Hon bara tog ut den ur munnen och sa att hon inte skulle ha napp mer och hon saknade den aldrig sedan.

Svar: Ja, jag var strax över 3 när jag slutade och på grund av det har jag överbett som jag varit ganska självmedveten om, speciellt i tonåren. Napparna numera är ju bättre än de var då jag var 3 så det blir inte samma grej, men ville ändå sluta tidigt med Connor :-)
Highlandertess

Kommentera här: