Sett filmen Killers

Spoilers förekommer!

En kvinna (Katherine Heigl) möter sin drömman (Ashton Kutcher) på en semesterresa. De blir kära och gifter sig. 3 år senare får kvinnan en chock då det visar sig att hennes man tidigare var en lönnmördare och att han nu har ett kontrakt på sitt huvud.

En actionkomedi efter recept. Det påminner något om en Goldie Hawn-film som jag glömt namnet på. Jag gillar verkligen inte Ashton Kutcher. Han har inte varit något vidare i något jag sett med honom. Han är "blank". Katherine Heigl väger upp detta. Hon är riktigt bra! Karaktären är stereotypisk förstås, men det här är ingen nyskapande film utan bara en lättsam actionkomedi som sagt. Tom Selleck är med och det är en bonus!

Filmen är ganska rolig ibland så den lyckas nog med det den ska. En enda gång suckar jag högt och det är när en väninna till Katherines karaktär säger till henne att om man slutar raka sig så sticker mannen med en annan kvinna. Det vore ett svin till man i så fall som absolut inte vore värd att ha. Men utseendefixering är vardag i Hollywood. Det märks även när mamman till Katherines karaktär säger att hon är glad att dottern äntligen träffat "en snygg man". Ingenting om att han är en bra person, ni har mycket gemensamt, han gör dig lycklig o.s.v. Bara att han är "snygg". Ja ja... Om ni är ute efter en lättsam actionkomedi så är denna sevärd. Även om man ogillar Ashton så är han inte helt odräglig i denna. Bara "blank".

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Jassieofficial - En Blogg för ALLA!:

Då är du väldigt unik bland oss kvinnordjur!! :D:D:D:D

2 Lina:

Du och jag tycks vara de enda som uppskattar den filmen =)

Kommentera här: