Gulliga djur

Såg en så otroligt gullig sak idag! Önskar jag varit snabb med kameran, men stod bara och tittade istället. Tetris började "skälla" ut mot balkongen så jag gick för att se vad han sett. Inne på balkongen (som är nätad) fanns en blåmes. Den satt på en av katthyllorna och samlade ihop kattpäls för fullt. När näbben var helt full så flög den iväg. Den kanske har nåt bo nånstans. Hoppas våra katters päls är mjuk och varm för dem!

En annan blåmes hemma hos mina föräldrar.

Kommentarer:

1 Maol:

Idag fick jag en lapp i brevlådan från Arvika Fastighet, att det är förbjudet att mata fåglarna då de stökar ner och det drar till sig råttor.



Vilken tur att det var ett tag sen jag tog bort fröbollorna från balkongen. Men ändå, söta små oskyldiga fåglar. Klart de ska ha mat.

2 Maria:

Naaaw, jag älskar småfåglar! De är så små och söta. Min sambos gudmor har blåmesar på tomten och de har (särskilt en av dom) blivit så pass tama att de kan komma och äta ur handen på en (!). Hon brukar prata med alla i lugn ton och kalla på den tamaste av dom som kommer och sätter sig i handen på henne. Den har t.o.m börjat flyga in till henne i huset numera fick jag höra. Ögonblicket då de tog frön ur handen på mig (i somras) och då en av dom satte sig i min hand var helt magisk... :)

Kommentera här: