Födelsedagsfika och Core

Idag var Connor och jag och firade en kompis som fyllde år. Flera andra kompisar var där också och en liten barnkompis för Connor. De hade dock olika glädjeämnen än så länge, men de lekte litegrann i alla fall. Connor sprang mest runt och studsade en ballong och var överlycklig.

Han somnade direkt i bilen på väg till hans morföräldrar. De skulle passa honom för jag skulle äntligen ta mig iväg på Core igen. Sjukdom har avlöst sjukdom så jag har missat flera gånger på raken. Det kändes idag kan jag säga. Men det var kul! Hoppas det inte blir allt för illa imorgon bara...

Efter träningen åkte jag förbi Gunnarskogs pizzeria och hämtade upp en beställning. Mina föräldrar bjöd. Spelade Bingolotto hos dem och sedan åkte vi hem. Connor somnade i bilen och vaknade bara för att få välling här hemma och så somnade han så gott igen.

Dagens Connor. Invigning av hans skotskrutiga onepiece. Än så länge äter han pinnglass med sked också, som ni ser.

Kommentarer:

1 BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥:

Men titta en sådan liten sötnos ni har!! Riktigt snygg onepiece måste jag säga!



svar: Åh så glad man blir av sådana kommentarer! Trots läkares ord så klarade du det ändå! Och det är klart att du har en stark kropp! Den har burit ett barn och låtit det växa i dig, men sedan är det ju olika hur man definerar stark också. Vi kvinnor/tjejer är verkligen kraftpaket, tänk om en karl skulle trycka ut ungar liksom.. Herregud.

Kommentera här: