Coolaste plåstren

Yatzy rev ner en blomkruka igår och det hade ramlat ur en pytteliten skärva ur den. Den syntes inte, men jag märkte det när jag fick den i handen. Det blev ett sådant där litet sår som blödde en hel del. Självklart har jag då de coolaste plåstren för att muntra upp!

Goombas är en av plåstersorterna. I förpackningen finns även Piranha plants och Bullet Bills.

Kommentarer:

1 Malin:

Shit vilka grymma plåster. De där skulle passa mig! :)

Jo, det blir väldigt saftigt att kasta ut direkt sådär.

Precis börjat jobba på nytt jobb, säsongsjobb vilket gör att det inte blir någon lön denna månad utan nästa, så då blir man lätt fattig :( Tyvärr!



Oj, ja förstår det! Trätrall är faktiskt riktigt schysst på en balkong. Som du säger, höjer både utseendet och du slipper frysa lika lätt. Blir ju förbaskat kallt på golvet på balkonger.

2 Mirakelmorsan:

Haha, sjyssta plåster!!

3 Maria:

Haha, vilket snyggt plåster! Vart har du hittat det? :D



Svar: Angående Queens sångare så håller jag med dig Tess... ett sådant resonemang är löjligt rent ut sagt. Om folk kunde se bortom vissa gränser i deras fördömande hjärnor vore det inte bara bättre för dom själva utan även för andra som får lyssna på löjligheterna. :P

Men med tanke på vilken fanbase bandet har så är förhoppningsvis folk med sådana tankar färre? Sångaren är ju ändå legend och HÖGT respekterad. KRam

4 Diana:

Å finaste plåstren!! :D Tar förmodligen bort all smärta bara för dom är så fina :P

Kommentera här: