Mat på Statt och present till Connor

Idag blev vi bjudna på Oscar Statt på dagens lunch. Det var gott, men lite för kryddstarkt för min mage. Connor fick ytterligare en födelsedagspresent. Första gången för honom på en lite "finare" restaurang också. Han blev lite otålig av att sitta och ville gärna ner och krypa på golvet, men det fick han inte. Servitriser och servitörer sprang runt med mat hela tiden så ville inte ha någon "Grevinnan och betjänten"-scen inte. Han fick leka av sig rejält i lekparken här hemma efteråt istället. På kvällen fick vi besök av Lisa och Love och det var kul! Förresten... både Lisa och hennes sambo Adam har begett sig in i bloggvärlden. Här kan ni kolla Lisas blogg och här kan ni kolla Adams blogg.

Dagens lunch: Pepparstekt fläskfilé med ugnsbakad potatis.


Connors present.

Kommentarer:

1 tess:

Maten såg helt underbar ut. ska ut å äta idag jag med... å¨gossedjuret var väl hur fin som hellst. de där hade August älskat han e mycket för gossedjur han. Ler.



Ja djur e enormt underbart att ha i livet. de tillför mycket och ställer inte de krav som människor gör. de behöver din omsorg givetvis men mer kräver de sällan.

Kommentera här: