Examensbevis

Det tog mig sammanlagt 5 år att få min högskoleexamen. Jag pluggade distans på halvtid och kämpade på trots värk. 4 år skulle det ta på halvtid om allt gick som planerat. När det bara var C-uppsatsen kvar blev jag gravid och väldigt sjuk, vilket ledde till 1 års studieuppehåll. Men när Connor var 4,5 månader gammal så gav jag mig på C-uppsatsen igen och klarade av det. Häromdagen fick jag betyg och examensbevis med posten. Riktigt härligt!

Till er som pluggar nu vill jag ge uppmuntrande ord. Ni kommer kanske klara er examen på kortare tid, men jag är ett bra exempel på att man kan få kämpa och att oväntade saker kan inträffa. Så länge som man har målet klart för sig så spelar hinder ingen roll. Jag klarade det ändå! Ger er på hindren och fortsätt! Dock så hoppas jag att eran studietid ska gå smidigt!

Inriktning Turismvetenskap.
Kurserna jag gått:

Turismkunskap I, 15 HP
Turismkunskap II, 15 HP
Turismkunskap III, 15 HP
Turismkunskap IV, 15 HP
Turism C (inklusive C-uppsats 15 HP), 30 HP

Psykoanalytisk personlighetspsykologi, 7,5 HP
Introduktion till psykologi, 15 HP
Grupp- och socialpsykologi, 7,5 HP

Min färdiga och tryckta C-uppsats. Kändes härligt att hålla i den!


Denna snygga mapp kom i ett kuvert.


Whihi! Examensbevis och betyg.

Kommentarer:

1 Malin:

Äldsta brorsan läste till civilingenjör i teknisk fysik i Luleå, det skulle tagit 4,5 år, för honom tog det drygt 10. Han är också ett bra exempel på att man ska kämpa om man får motgångar och att annat kan hända. En period förlorade han studiestödet och fick jobba vid sidan om istället. Nu är han civilingenjör och är väl värd sin examen, precis som du! :)

2 Tess:

Svar Malin: Underbart! Det gäller verkligen att inte ge upp! Och tack så mycket! :-)

3 Bella:

Uh va gött!

Grattis :D

Vi ska ge oss in på psykologi i höst också, ska bli så roligt!! Vi ses ikväll :D Kram

4 Helena:

Grattis! :)

Kommentera här: