Vinst och umgänge!

Idag stod det i Arvika Nyheter vilka som vann biobiljetter på Tjejkvällen. Både jag och Lisa vann! Vad kul! Vi fick två biobiljetter var. Svaren på frågorna stod i tidningen, men de hade jag redan kunnat dubbelkolla. Utslagsfrågan stod däremot inte med och den är jag väldigt nyfiken på. Har mailat och frågat Palladium nu (ja, en del saker kan jag inte låta bli).

Vi passade på att ta med sju stora kassar till återvinningscentralen när vi skulle och hämta biljetterna. Skönt att bli av med! Vi var in en sväng på Lekhörnan för vi ville ha tag på en egen plånbok till Connor. Han hanterar inte sina egna pengar än, men det är ändå bra för oss att ha ordning på dem. Efter det har jag och Connor umgåtts en del, först med Mirja med barn och sedan med Lisa med barn. Det har varit riktigt kul! Robin var med sin vän Adam (Lisas käresta) på bio.

Yay! Vinst!


Connors plånbok. Snygg!

Kommentarer:

1 Jane l COCONUT:

Svar: javisst ska man ta det på allvar! Jag fick så kraftiga förvärkar att jag nästan skrek och hela ryggen strålade, ringde bm och fick nästan skäll... fick träffa en annan som tyckte det var jättebra att jag kom in! Så det var bättre bemötande :)



Tack för skrattet ! ;)



Förövrigt är din nya header skitsnygg! Såg den först nu! :O

2 Linda aka Javamorsan:

Grattis till det säger jag. Att vinna saker är alltid kul :)

Kommentera här: