Sett filmen Powder Blue

Spoilers förekommer! Hade ingen aning om vad detta var för film, men en efter en dyker de bra skådespelarna upp (med undantag för Jessica Biel som jag aldrig har gillat).

Fyra människors tragiska liv och öden vävs samman.

Filmen är uppdelad i fyra delar kan man säga. Man får följa fyra karaktärer och sedan binds dessa samman på ett eller annat vis. Det är den före detta prästen som kämpar med minnet av en trafikolycka där hans nyblivna fru dog och han själv blev skadad. Det är den unge begravningsentreprenör som i sin ensamhet hittar en vän i en hund som han råkar köra på. Det är strippan som försöker få ihop pengar till sin son. Det är den nyss utsläppte fången som försöker göra rätt för sig innan han dör.

Patrick Swayze dyker upp i en oväntad roll. Hans bror Don Swayze är också med i en liten roll, likaså Lisa Kudrow. Annars så är det Forest Whitaker som lyser bäst. I övrigt tycker jag att det är en ganska lågmäld film. Det finns inget som gör att man absolut måste se den och inget är nytt. Trots detta så var den inget totalt slöseri att se.

Köp DVD på Ginza

Kommentera här: