Loppis, kalas, promenad & Halloweenförberedande

Så har min dag sett ut i stora drag. Vi åkte på stor loppis i Åmotfors och där hittade jag en stickling av ett penningträd som jag köpte. Mitt penningträd blev tyvärr angripet av ullöss så var tvungen att kasta det (de gick verkligen inte att få bort utan kom bara tillbaka och tillbaka) och har letat efter ett nytt. Hoppas detta tar sig nu bara! Hittade inget mer.

Efter det var vi till en släkting som fyller år om några dagar för att fira denne. God smörgåstårta! Jag har insett att jag är mer av en "matperson" än "gotteperson". Jag gillar riktig mat, smörgåstårtor, baguetter och sådant medan jag inte är så glad i bakelser, kakor och andra tårtor. Jag blir nöjd efter ett par skedar eller ett bett bara.

När vi kommit hem blev det promenad för mig och Lisa. Pratade om lite allt möjligt och det var riktigt skoj! Sedan var det dags för lite förberedelser inför Halloween imorgon. Kammade ut håret i peruken jag ska ha, hängde fram både mina och Connors kläder och (till Connors förtjusning) så skar jag ur pumpan. Jag kör ett ganska enkelt standardansikte på den. När den var klar och vi test-tände ett ljus i den blev Connor helt fascinerad. Kommer nog bli en kul dag imorgon!

Sticklingen jag köpte.

Kommentarer:

1 Madde:

Åh, vad kul med loppis :) Har inte varit på nån sån på 2-3 år tror jag :/



Sv: Vår andra katt, som tyvärr försvann för lite mer än ett år sedan, hon hade det aldrig funkat med om Simon gjort lika mot henne som han behandlar Våfflan!

Mercedes (som hon hette) var väldigt speciell och ja, hon gillade inte barn så mycket. Kan bero på att hon var halvvild då vi tog hand om henne?!

2 Helena:

Ska bli spännande att se dina Halloween-bilder! :)

Kommentera här: