En till present till Connor och fynd

Igår när vi var på middag hos Kimmi med familj fick Connor en till födelsedagspresent. Tacketack! Idag har Connor och jag varit en sväng till torget där de har torgdag ondagar och lördagar. Kollade lite på böcker och hade turen att hitta en jättefin utgåva av "Den långa vintern" av Laura Ingalls Wilder (en Lilla huset på prärien-bok).

Sedan blev det en tur in på Kappahl och NU hittade jag halkstrumpor. Längst fram hängde de mindre storlekarna och på dem var det inga halkskydd, men då tog jag fram ett större par som hängde bakom de mindre och där var det halkskydd. Kollade på flera strumpor och det var likadant. Mindre - utan halkskydd, större - halkskydd. Det hade inte jag fattat tidigare. Kände mig lite som Homer Simpson. DOH! Köpte även med en vit bh till mig själv eftersom den var nedsatt till 50 kronor. Den vita jag hade tidigare gick sönder, så behövde en ny.

På vägen hem gick vi förbi en loppis så vi passade på att ta en tur där inne och där hittade jag en Koontz-bok.

Connors present.


Dagens inköp.

Kommentarer:

1 Mathea:

re. det är så sant det du skriver. :) men jag tror fortfarande att om man gör tjejiga saker så uppskattar man sig själv mer som kvinna. man känner sig mer kvinnlig :) eller, det kanske bara är jag. haha. kram

Kommentera här: