En resa i regn

Idag blev det en tur till Charlottenberg, men åter igen gick jag tomhänt ut från skoaffärer. Så nu är det avgjort. Jag får helt enkelt skicka efter på nätet. Lisa tipsade om ett ställe som har fri retur ifall man behöver byta storlek så det ska jag testa. Hittade inga dammservetter med äppledoft heller, men några inköp blev det i alla fall. På hemvägen hälsade vi på min farmor. Connor spred en bulle över nästan hela hennes köksgolv. Snällt det!

På Maxi mat hittade jag denna skumma dryck. Det är ett sorts te utan koffein. Är inte en teperson, men var tvungen att testa bara för namnet, bilden... ja helheten. Så får vi se om den är avslappnande.


Vi gillar verkligen pumptvålarna från Rusta. Passade på att köpa alla dofter.


Som sagt: ALLA dofter. Tvålarna är billiga (10 kronor styck), men luktar gott och ser bra ut. Till skillnad från andra billiga tvålar som verkligen är "billiga".


ÖoB hittade jag äntligen en fin dockvagga till Connors dockor. 169 kronor.

Kommentarer:

1 tess:

Nej en person som inte är trevlig och sådär faller fort även om de är snygga enligt ja en själv eller är en typ bildskön person. De handlar om så mycket annat. De är just de ja menar.... sexighet eller snygghet är så mycket mer.



Ja sedan förstår ju inte jag de som gör om sig så till den milda grad så de blir ja inte är de snyggt i alla fall. Att man inte är glad för just den kropp vi fått... små saker osm du säger är bagateller om man jämför oss som kanske upplever massa annat som man inte vill ha som ond kropp eller andra sådana sakker å så sitter något å gnäller över sina bröst. Någon kanske har förlorat sitt bröst i canser... de är lite skillnad liksom.



Charlottenberg va länge sedan ja va i.... brukar ju appsera på väg till Norge men e va flera år sedan ajg var där nu.

2 Nea:

ÅÅ den där drycken såg ju riktigt intressant ut! Jag älskar tea drycker ^^ haha varma som kalla, nu under graviditeten måste jag dock undvika de som kan innehålla

koffein så denna lät ju jätte spännande. Hur smakade den? ;)

Kommentera här: