En effekt av en barndom med Lego, Brio och byggmodeller?

Några av mina favoritleksaker när jag var barn var Lego, Brio järnvägar och andra byggmodeller. Jag gillar fortfarande att bygga och montera. Så idag monterade Connor och jag ihop en byrå som vi köpte på IKEA igår. Den är ämnad för Connors kläder som tar mer plats nu.

Försökte få Connor att använda SINA verktyg, de lätta leksaksverktygen, men nepp... han skulle ha samma som mig. När jag spikade i baksidan på byrån och gjorde ett uppehåll för att sträcka mig efter en till spik så fortsatte spikandet. Jag vände mig om och där satt Connor och "spikade" med en skruvmejsel. Hmm... Sedan hjälpte han mig att plocka in kläder i den nya byrån. Vika är inte riktigt hans grej än, men kasta i kläderna funkar det med!

En stickad filt blev bra som duk och så står hans cd-spelare och lite leksaker på byrån. Tyckte det blev snyggt med fejkträdet bredvid också.

Kommentarer:

1 Jane l COCONUT:

Svar: haha ja, det är ju så! Sex och sova-rum sa min läkare att det skulle vara, och inget annat! Men jag har sömnproblem och måste ha lite ljus och något att lyssna på när jag sover. Bara ljud funkar, men det är skönt att se lite olika ljus när jag blundar. Så den används bara när vi sover, haha!

2 tess:

Ja gillade med att bygga lego osv när jag var barn. Tågbanan hade jag aldrig men har ju gett mina barn. Men givetvis tror jag att man har nytta av de där man har lärt sig följa en ritning osv.... så de kan man ha nytta av när Ikea möblerna ska sättas ihop.

3 tess:

Ja de är mysigt... å som sagt jag hade med i naveln men den läkte tyvärr inte.

4 tess:

Ja London är en stad man gärna förälskar sig i. Ska försöka spara å komma tillbaka dit.

Kommentera här: