Tant?

Häromdagen, då jag hade den där riktigt bra dagen med ögoninflammation (ögat var till och med svullet denna dag), förkylning och mensvärk ovanpå allt annat, så var jag på väg hemåt efter ett besök hos sjukgymnasten. I lekparken här på gården leker några barn. Överst i en klätterställning står två barn som tittar på mig. Det ena säger: "Titta på den roliga tanten!", varpå det andra svarar: "Jaaaaaaa!"

Jaha, då var man tant då. En rolig en dessutom...hahaha! Kanske inte det roligaste att höra en dag när man mår dåligt, men har tänkt lite nu efteråt... När jag gick i mellanstadiet så tyckte jag att en lärare som vi hade var en gubbe. Han var 33 år då. Allt är relativt!

Tant? Bäst att jag börjar lära mig att svinga den där handväskan då...hehe... Bild tagen i Köpenhamn i september i år.

Kommentarer:

1 tess:

Ler... ja du... när jag var liten så var ju min äldsta syster hela 19 år äldre. När jag var hos henne vilket jag var mycket såg ju jag henne som minst lika gammal som min mamma fast mamma är 18 år äldre än min syster... ler. Jag såg henne som gammal å hon var väl strax över 25... så när hennes dotter var sådär sex frågade jag henne om hon tyckte jag var en tant och jo de tyckte hon givetvis. Skrattar. Man ansåg ju att 40 va nå hemskt gammalt å jag som hade äldre föräldrar tyckte de va stenålders för att de va just över 40... snart om några år tror ja att jag själv är 40 å inte tänker jag på de som någon hög ålder. Jag tänker inte ens på att mina arbetskompisar fasen snart går i pension snart... att mina äldsta syskon snart är 50 år å äldre heller allihop... två börjar ju närma sig 60... man tänker inte ålder. Så köpte då även jag en väska i förra veckan... stod oxå å tänkte om de va tantiga... mamma älskade den ja köpte å hon är snart 75 nu.



Detta om julen visste inte jag.... jag tackar hemskt mycket för den där infon.... intressant. Påsk däremot har vi ju oxå stoppat ihop med att man försökte skrämma iväg häxor förr med smällare å barnen sprang runt och tiggde godis som vi gör... å så tog vi kristus död med de numera.



Men jag är ändå inte för julen..... oavsett men jag gillar att du berättade detta för då känns de bättre. Kanon...

Kommentera här: