Hög katt?

Fick post häromdagen. Lade kuverten på köksbordet för att kolla om en stund. Lade tv-tidningen på vardagsrumsbordet och går tillbaka till köket. Kommer tillbaka till vardagsrummet och upptäcker att Yatzy sitter och gnager för fullt på tv-tidningen. What? Tar den från henne.

Öppnar resten av posten och det är bland annat katternas leksaker, fyllda med mynta som de ska få i julklapp, som kommit. Kul! Sedan ska vi iväg på babysim så jag lägger kuvertet med katternas leksaker på mitt skrivbord.

Kommer hem från babysim. Hmm.... kuvertbitar utspridda över golvet. Och se där ligger en av leksakerna... och en till. Uhm... Hittar resterna av kuvertet liggande på mitt skrivbord där en massa grejer välts ner. Yatzy (jag har inget bevis, men misstänker henne starkt) har alltså slitit upp kuvertet för att få fatt i leksakerna. Hon har aldrig visat sådant intresse för mynta förut.

Nu är julklapparna inpackade och instängda i ett skåp som hon inte tar sig in i. Doften måste ha spridit sig till tv-tidningen. Det är enda förklaringen jag har till att hon tuggade på den.

Först en söndertrasad tv-tidning...


...sedan ett uppslitet kuvert. Hon är en riktig inbrottstös, lilla Yatzy. Notera på bilden att hon inte gett sig in i den ÖPPNADE delen av kuvertet utan bara slitit ett nytt hål. (Den öppnade delen är högst upp.)

Kommentarer:

1 GlitterLover:

Hahaha, känner igen det där. Min katt är också hög på livet ibland (eller så kanske hon sniffat bakpulver eller franslim eller ngt). Så underbart sött förutom när det är en ny fin DYR blus eller ett brev med ett kontrakt som ska skrivas under och skickas tillbaka eller ngt annat liknande... hehe

2 Bella:

Hahahah!

Kommentera här: