Dagen som gått och imorgon blir det verkstan

Med verkstan så menar jag inte med bilen utan med mig själv. Vår vårdcentral heter Verkstaden. Har haft ont i halsen och feber i en vecka nu. Febern har kanske varit borta en halv dag ibland för att sedan dyka upp igen. Är matt hela tiden, mer matt än jag brukar vara till och med. Så här kan det inte fortsätta. Så imorgon SKA jag ha hjälp! Ser inte fram emot telefonkön dock. Eftersom det är måndag imorgon så är det säkert många som ringer. För att ha lite kul i telefonkön kan man inte till exempel införa "Är du smartare än en femteklassare" där? Man får olika alternativ och använder siffrorna på telefonen. Roligare än det där "Du har plats 27 i kön. Tack för att du väntar! Vi gör vårt bästa för att betjäna dig." eller liknande...

Det blev omvänd ordning på inlägget så här kommer dagen som gått. Det var tipspromenad hos mina föräldrar. En promenad jag anordnar för Bortans IK. Men idag orkade jag inte göra så mycket. Det blåste så min hals blev mycket värre, så då och då fick jag gå in på den glasade altanen för att få upp värmen. Där satt ju en del tipspromenaddeltagare och drack kaffe så jag höll dem sällskap i alla fall. Tappade rösten en sväng på eftermiddagen sen. Det var äckligt.

Istället för mysig promenad blev det alltså bilen bort till en granne till mina föräldrar för att hälsa på deras får som fått lamm. Ville att Connor skulle få se dem medan de var små. Så otroligt söta! Vi hade med knäckebröd till de vuxna fåren och det gick åt snabbt! Vi blev översvämmade. Några av fåren slickade på Connors händer, precis som de slickade på våra. Han verkade inte veta riktigt vad han skulle göra. Tittade för fullt åt alla håll. Ett lamm tyckte han nog var för högljutt. Grannen lyfte upp det så Connor fick se det på nära håll och då "määääade" det ganska gällt. Han ryckte till och tittade på mig som att "VAD är det där?"

När vi kom hem så tittade vi lite i hans djurbok och så pratade jag om fåren och lammen han träffat idag och tryckte på knappen så fåret i boken bräkte. Lite mys sådär. Sedan fick Robin ta resten av kvällen. Jag har bara vilat. Nu ville jag bara göra ett inlägg för idag (övriga som publicerats idag har varit tidsinställda) och så ska jag snart se The Big Bang Theory. Godnatt!

Jag gillade speciellt lammet vitsvans. Det hette inte så, utan det var bara något jag kallade det.

Kommentarer:

1 Petra:

Blä för telefonköer! Krya på dig! :)

Kommentera här: