Barnmässan i Karlstad

Jag har två råd till arrangörerna av barnmässan. Större lokal och separata in- och utgångar. Det var TRÅNGT! När vi skulle försöka ta oss ut möttes vi av en ström människor på väg in. Det hade varit mycket smidigare med separata in- och utgångar som sagt!

När vi (Connor, jag och mina föräldrar) anlände till mässan strax efter 11 idag så möttes vi av en lång kö. Bara att ställa sig i den. Men den gick ganska snabbt framåt faktiskt. Vi var inne på ungefär 20 minuter. Sedan blev det lite svårt att se alla utställare och saker för där inne var det trångt. Vi fick dela på oss ibland för att ha en chans. Strax över en timme var vi inne på mässan och vi hann få med en del prova-på-grejer (kommer ett inlägg om vad vi fick senare). Jag köpte inget för jag orkade inte krångla fram med plånboken bland alla människor. Det fanns väldigt mycket prova-på-grejer för gravida och nyblivna föräldrar. Inte lika mycket till lite äldre barn. Känns som att jag missat nåt eftersom jag inte orkade på mässan ifjol då jag var gravid och illamående.

När vi stod i kön förresten så tyckte nog de framför oss att jag var tokig. I fönstret bredvid entrén stod nämligen en stor Bamse-figur (en sådan där stor dräkt med en person inuti) och vinkade. Jag är inte så glad i sådana så jag sa till mamma att "när jag ser en sådan så får jag en oemotståndlig lust att gå fram och sparka den i magen". De framför oss vände sig om och tittade. De kanske trodde jag menade allvar och såg framför sig hur deras barn blev vittne till att Bamse blir nersparkad av en tjej...hehe.

Efter mässan åkte vi till Bergvik där vi skulle äta lite. När jag skulle byta på Connor så var det kö. När vi står i kön så märker jag att två personer (en man och en kvinna) som sitter och äter har riktat uppmärksamheten mot oss. "Vilken liten charmis", säger kvinnan. Jag tittar på Connor och då visar det sig att han flinar, lipar och skrattar åt dem och är superglad. Vad roligt! Han var rejält övertrött när vi kom hem sedan för på hela dagen hade han bara sovit ungefär 40 minuter på vägen till Karlstad. Han var så trött i bilen på väg hem, men av någon anledning vägrade han att somna. När ögonen föll ihop så tvingade han upp dem igen bara. Jag är också otroligt trött och har tagit mina mediciner så hoppas jag kommer sova gott inatt och vakna inte allt för stel och öm imorgon.

Enda delen av mässan där det inte var så trångt just då.


Connor och jag i restaurangen på Bergvik. Ger honom en liten puss för att han är så snäll. Vi matchade med randigt också...hehe.


Jag åt fläsknoisette med kantarellsås och strips. För enkelhetens skull (var mycket folk här också nämligen) så tog mamma och pappa detsamma, fast mamma petade bort svampen.

Kommentarer:

1 Petra:

Vad synd att det var så trångt! Jag hade också velat gå på något sånt där, men det anordnas alldeles för lite i Östersund (som är närmaste stad). ´

Tack för ditt stöd! Känns verkligen bra att det är fler än jag som mått såhär, det gör det lättare att stå på sig mot alla "bara inbillning" kommentarer.

Kram

2 Gaymasen:

20.00 då börjar det kalas på TV:n men 19 passar bättre isåfall om jag hinner men vi kan ju preliminärboka det? Haha. Ska ut på lite äventyr nu men 19 ungefär? i 30 min eller något sånt :D

3 4-barnsmorsan från himmelohelvete:

Ja vi var också där och det var INTE roligt vid in och utgångarna, så ja jag håller med dig i vad du skriver där!

Mysigt för övrigt och gratis är gott hehe



ha en bra dag=)

Kommentera här: