Inspelning av Gladiatorerna

Igår var syrran barnvakt för första gången. Robin och jag var till Karlstad för vi hade fått biljetter till Gladiatorerna i födelsedagspresent. Det var kul och intressant att se hur en inspelning går till! Ibland var det lite kämpigt också. Vi skulle hålla energin uppe hela tiden, jubla och applådera. Programmet är nog mer för tv-tittarna än för publiken på plats, men som sagt så var det ändå intressant att se hur det gick till. Det var spännande någon gång också och vid tjejernas tur på hinderbanan var jag helt engagerad. Stod och studsade när min favorit vann! Nu ska det bli riktigt kul att se avsnittet på tv!

Gladiatorerna. Jag gillade den dansante Phoenix, den smidiga Amazon och den store Hero (enda Gladiatorn som är kvar från förra omgången av Gladiatorerna) och ville ha Ice's hår!


Otroligt suddig bild för jag zoomade fullt ut och då ska man egentligen ha stativ. Men här syns Ice's hår någorlunda i alla fall. Älskar färgen och längden var till midjan. Wee!


Vi i publiken fick godis för att vi var så bra. Jag lyckades fånga fyra karameller.


En broschyr som alla i publiken fick ta ett gratis exemplar av.

Kommentarer:

1 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Nä det var jag aldrig men man har ju liksom varit på festival förut och jag har då aldrig i mitt liv varit med om något liknande höhö ;)

2 tess:

Min systers barndomsvän Petra är med och tävlar mot gladiatorerna. Jag fick tyvärr veta de lite sent. Sedan reste vi ju bort. De hade varit skoj att åka in å titta. Men Daniels barn var inne första helgen och tittade. deras mormor hade vunnit biljetter.

Kommentera här: