Spontan träff på stan + gratispaket från Libero

När Robin slutat jobbet idag tog jag en tur på stan för att hinna utnyttja en värdecheck innan den gick ut. Fick även en gåva från Libero på posten idag som man kunde lösa ut på Lindex. Det blev mer och roligare på stan än vad som var förväntat! På Kappahl säger nämligen någon hej. Det var Kimmi som var ute efter något fint till sin dotter.

Vi tog följe och betade av affärerna Kappahl, Lindex, Pernillas barnkammare och Snövit.

Kimmi hade ögonen med sig och hjälpte mig att hitta pyjamaser med fötter. Connor sparkar av sig täcket på nätterna så fötterna blir kalla. Känns så trist om han måste ha strumpor på sig...Blir så tajt på något vis. Efter Snövit gick vi åt varsitt håll. Kimmi till bilen och jag till biblioteket. Sista stoppet blev lite mathandlande på Palmviken. Inte så smart egentligen, för jag hade många kassar att bära hem då. Jag tog mig hem, men mina armar är inte så glada i mig just nu.


Ett par gröna och ett par lila byxor på Kappahl till Connor.


En lila body med hjärtan i olika färger och fyra pyjamaser med fötter. Fötterna på den längst till höger är djuransikten och på undersidan står "Asleep". Fram på den står "Sleepy Bear". Så sött!


Det är så kul att få gratisgrejer! Speciellt när de är packade i en låda! Spännande att öppna. Connor var med förstås och fick känna på allt som låg i lådan.


Inuti fanns information, erbjudande, bindor, engångshaklappar, tvättservetter, cd-skiva (för att "stimulera" barnens hjärna...låter lite skumt), Up&Go-blöjor, babytvål, baby lotion, necessär och halkstrumpor.

Kommentarer:

1 Linda aka Tokmorsan:

Åh vilka fina kläder :)



Nu vet jag inte alls hur du ställer dig gällande kläder. Men hade du haft en tös skulle du kunnat få massor av mig!



Hoppas du mår gott denna aftonen Kram

2 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Haha jag har tyvärr ingenting sådant kvar.

Vilkafina pyamasar du köpt. Jag älskar den där med regnbågar men ogillar fötter på pyamas så det får nog va :)

3 Anonym:

Men Therese!!! Tänkte inte på att du skulle handla! Jag gick in å handla å sen hem. Hade ju kunnat vänta å kört dig hem ju!!

4 Maol:

Jag fick också ont förr när jag bar matkassor. Men nu när jag gör 10 armhävningar efter varje glas vatten så har jag blivit starkare och får inte ont längre. Ett tips? Börja på knäna isf.

5 Motorcykeltjejen:

Vad bra att få ett sånt där paket!! Sånt går ju alltid åt när man har barn! =)

Mycket fina kläder du inhandlade till lillen! =)

Kramar

6 Louise (fotoblogg):

Söta kläder. :)

Kommentera här: