Fixat i barnrummet

Det blir något litet fixat då och då i Connors rum. Idag kom äntligen lampan upp som vi köpte på IKEA för ett bra tag sedan.


Så här ser det ut när jag tog bild utan blixt. Kulan i fönstret och baggen på väggen lyser så fina. Skulle egentligen ha tänt spöket också, men tänkte inte på det förrän efteråt.


Bild med blixt. Spöket står förresten längst till höger på fönsterbrädan, men det kanske ni sett. Ska ställa in mer barnvänliga blommor också när Connor blir lite äldre.

Kommentarer:

1 malin:

Ja jag har själv varit rent ut sagt allergisk mot rosa och framförallt helrosa. Men jag har liksom fått gett med mig, då svea är väldigt fin i det samtidigt som jag inte vill begränsa henne bara för att jag inte gillar det. DisneyFigurer på kläder är ännu en sak, men gillar hon mimmie eller bilar, så varför ta bort det från henne? Hon har en bilar-tröja som hon bara älskar :-)

2 Lotte:

Skönt att höra nåt positivt för en gångs skull av någon :) Det tråkiga är ju att "dom" inte ser vad jag skriver utan väljer att missuppfatta. Otroligt tråkigt att diskutera då xD



Ha det bra!

Lotte

3 Linda aka Tokmorsan:

Så fint!

Skall fixa för ungarna här inom kort. Massa planer skall bara fixa klart ett par saker sen kör vi :)

Kommentera här: