Connor upptäcker fötter

Connor har aldrig visat något intresse för sina fötter. Förrän nu. Ikväll invigde han sin pyjamas med små ansikten på fötterna. Det var visst jätteintressant! Han böjde sig ner och tog tag och då upptäckte han att det inte alls var något mjukisdjur för han kände sin egen beröring. Då blev det ännu mer intressant. Tänk att det kan vara så fascinerade med fötter! Jag kan säga att det var otroligt fascinerande att följa hans minspel under upptäckandet!


Så här glad blir man av att leka med sina fötter.

Kommentarer:

1 Linda aka Tokmorsan:

Ja det där är jättekul att titta på :) Minns det som det vore igår trots att mina är så stora nu!

2 Anonym:

Så söt då!! =)

3 Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa:

Ja det är jättekul. I flera veckor har han börjat "prata" på ett annorlunda sätt så man har nästan känt på sig att han skulle få till något riktigt ord snart hehe :)

Mattan har vi köpt på chili. :)

4 Linas blogg:

SV: Kul att höra att du håller med mig :) Nej ja tycker inte de är rätt mot djuret, oerhört själviskt att skaffa djur om man inte kan ta hand om dem i längden! Eller tro att man inte behöver göra nååågon uppoffring..

5 anna f:

hihi vad go då=) söt pyjamas, en sån har vår skrutt växt ur,... å hon har inte hittat sina fötter ännu att känna på o leka med som connor...men barfota att ligga o sparka mot mammas mage o lår e skoj o mys

:-)

Kommentera här: