Besök hos bebis och en tur på IKEA

Idag fick vi träffa Annas och Peters bebis för första gången. Hon var så söt! Tänk vad snabbt man glömmer saker. Jag minns inte alls att Connor en gång var så liten. Och det var inte alls länge sedan! Connor var intresserad av bebisen. Han till och med rörde vid hennes kind. Vi tog en promenad tillsammans när vi var där och det var kul att prata lite.

Efter att vi åkt därifrån blev det IKEA. Vi hittade det vi var ute efter till barnrummet och hade fått ett presentkort i julklapp så det var riktigt kul att handla.


Vågade bara köpa två av dessa eftersom vi inte visste hur de passade i hyllan, men de passade perfekt! Var en utgående produkt så hoppas vi hinner skaffa några till.


Mysig vägglampa till Connors rum.


Lådorna i rött och grönt skaffade vi till Connors mjukisar.


Mjuk skattkista till sänkt pris. Den var så charmig så den slank med. Låset är också mjukt och man "låser" med kardborreband.


Tetris lade beslag på kassen från IKEA.


Sprang in en sväng på ICA Maxi för att Robin behövde smör. Då jag passerade denna så kunde jag inte låta bli den...hehe...

Kommentarer:

1 Desirée:

sv; Ja det var supergott. :D



aha okej, men ändå,:) jag ska fasiken dit någon gång snart, men så jäkla långt bara, måste ju ta mig över havet först också, eftersom man bor på lilla ön Gotland. :)

2 Maol:

Hugos kompis Daniel hade en ikea-kasse med sig hit. Kitty tog beslag om den. It runs in the family. ^_^

Jag har inte testat kallingarna än. Och det andra läste jag om tidigare idag. Fast jag har inte tv1000 så jag kan inte se andra säsongen.

3 Maol:

Förresten, kistan påminner om Zelda spel. :D

4 Lina:

Varför är det så att man typ bara måste plocka på sig mer än vad som var planerat när man ska handla?

5 Linda:

Vill också shoppa loss på IKEA. Får ta det mot vårkanten istället. Har massa ider om bra förvaring och så vidare.



Hoppas ni får en skön tisdag nu Kram

Kommentera här: