Månadsshopping Karlstad

Idag var det dags för storhandlingen i Karlstad igen. Men oj oj, vilken dålig dag att handla! Eftersom 27:e infaller på söndag så fick både industri och kommun lön idag. Det är illa nog om endera av dem fått lön, men BÅDA? Jag trodde jag skulle få spunk på folk till slut! Det var alldeles tätt inne på Maxi.

Det var så vi avslutade turen. Den började med inhandling av spån, hö och ett kattgodis, som det visade sig att katterna älskade, på PETS vid Ilanda. Sedan hämtade vi upp lite mat från Mama's på Bergvik innan vi åkte till Barnens hus och skaffade bilbarnstol. Vi var till Robins lillasyster och hälsade på och efter det blev det ovanstående besök på Maxi då.

Apropå bilbarnstolar. Har läst mig snurrig på tester. En del tester har visat sig motsäga varandra en hel del. Ännu värre är det om man blandar in folks rekommendationer och "avrekommendationer" i det hela. Det var värre än barnvagnar ju! Till slut fick vi helt enkelt köra på det som kändes bäst och som Connor trivdes bäst i. Han fick provsitta olika stolar i affären. Vi är nöjda! Jag sätter inte ut namnet på bilbarnstolen här för som jag skrev ovan är jag redan snurrig på tester och rekommendationer och "avrekommendationer" så besparar mig ännu mer snurr, tack!

Ibland ja, men inte idag. Ville bara bli klar och åka hem.

Kommentarer:

1 Natalie- It's all about attitude:

Vilken läcker blogg du har!

Och du skriver intressant för övrigt :)



Ta hand om dig! kram

Kommentera här: