Yasuragi, Hasseludden, Stockholm 25 maj 2008

Jag var på John Fogerty-konsert i Karlstad kvällen före så fick inte så mycket sömn, men försökte dåsa lite på bussen till Stockholm. När vi var framme tog vi oss ut mot Hasseludden till Yasuragi. Där badade vi lite innan det var dags för min behandling.

Testade Floating, då man flyter i saltvatten i en mörk tank. Det var avkopplande men skrämmande. Min kropp mådde bra men min hjärna blev uttråkad av att inte få några intryck så den började göra lite egna grejer. En period in i behandlingen blev jag helt övertygad om att det var något inne där med mig. Såg skuggfigurer och vattnet rörde sig utan att jag gjorde det (trodde jag). Så min logiska hjärnavdelning fick börja prata med den ologiska och säga att "det fattar du väl att det inte finns nåt där"...hehe... Fast jag tror den logiska delen låg bakom det hela men ljuger om det.

Middagen tyckte jag var underbar, men Robin höll inte med. En del av maten var rå och han vill ha sin mat på gränsen till bränd så det var inte hans grej. Jag åt Sashimi och miso-soppa, sotad lax med frukter och något chips-aktigt, lamminnerfilé med en underbar rosmarin-teriyaki (bästa rätten) och hallonsorbet med frukt och bär. Sååååååå gott!

Kommentarer:

1 Maol:

Jag vill dit igen!

Kommentera här: